OD SRCA za srca!

with No Comments

Uručena je pomoć OD SRCA porodici Petrov Milošević po APELU. I ovog puta obradovali smo decu igračkama i porodicu garderobom. Zamoljeni smo da prenesemo zahvalnost Jasmine Milošević svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Od srca se zahvaljujemo svima koji su podržali ovo humano delo: prijateljima Udruženja „Bivoda“, „Jumco“, Telekom Srbija IJ Vranje, Telekom Srbija – Beograd i članovima Humanitarnog udruženja „Od srca“.
Posebnu zahvalnost odajemo koordinatoru IJ Vranje Konstantinu Tomiću na pomoći da se pomogne onima kojima je pomoć neophodna.

Humanitarna akcija prikupljanja odeće i obuće za socijalno ugrožene porodice je uspešno realizovana u proteklih nekoliko nedelja.
Zaposleni u Telekom Srbija u Beogradu prikupili su veću količinu odeće i pomoć je poslata ovog puta regiji Jug.
Zajednička želja koleginica i kolega iz regije Beograd i Jug da se pomogne odslikavala se tokom aktivnosti kako bi se uspešno realizovala humanitarna pomoć.

Dobri ljudi su izrazili volju da se ovaj vid aktivnosti nastavi i pomoć će u narednom periodu biti upućena u druge regije sa istim ciljem da bar malo obradujemo porodice koje nisu u mogućnosti da imaju osnovne životne potrebe.

Hvala vam OD SRCA !

Sve fotografije pogledajte u GALERIJI