Mi imamo društvenu odrgovornost, kolektivnu mogućnost i moralnu obavezu da pomognemo.

Humana akcija OD SRCA za srca

OD SRCA se zahvaljujemo zaposlenima kompanije Telekom Srbija na uspešno realizovanoj humanitarnoj akciji tokom koje je prikupljena pomoć za socijalno ugrožene porodice.

 

 

 

Školsko dvorište OD SRCA

Zahvaljujući donaciji „Telekoma Srbija“, završeno je uređenje dvorišta O.Š. „1. maj“ u Davidovcu. Okupljeni oko zajedničkog projekta „Školsko dvorište od srca“ Humanitarno udruženje zaposlenih u „Telekom Srbija“ a.d. „OD SRCA“ i prijatelj udruženja gospodin Dejan Đelić obradovali su đake ove seoske škole. Stvaraoci ideje spojili su na jednom mestu staro i novo, drvene telefonske stubove i moderne tehnologije, a sve sa željom da se brine o društvenoj zajednici.

Mali budući korisnici „Telekoma Srbije“ neizmernu sreću pretočili su na papir i svoje crteže poklonili donatorima. Prazno, sivo i neuređeno dvorište humani ljudi pretvorili su ga u veselo igralište obojeno i bojama „Telekoma Srbije“ od srca.

Darujmo Od srca !

 

 

 

OD SRCA i BIVODA za Užice

Humanitarno udruženje „Telekoma Srbije“a.d. „OD SRCA“ prikupljenim sredstvima i uz pomoć kompanije iz Bujanovca „Bivoda“ d.o.o.- Rakovac doniralo je veću količinu flaširane vode Užicu u kojem je danima otežano snabdevanje građana vodom.
Predstavnici Udruženja dopremili su vodu dečjem vrtiću „Poletarac“ u Užicu i zaposlenima u „Telekomu Srbija“ Izvršne jedinice Užice u želji da pomognu i daju podršku kroz svoju humanitarnu misiju.
Koordinator IJ Užice izrazio je zahvalnost svima koji su učestvovali u donaciji neophodne vode za piće. Takođe, istakao je da u ovim trenucima je od velikog značaja da zaposleni u „Telekomu Srbija“ znaju da neko brine o njima i kroz ovaj vid aktivnosti.
Humanitarno udruženje „OD SRCA“ ovim se putem iskreno zahvaljuje prijateljima Udruženja kao i direktoru „Bivode“ Dejanu Đeliću koji su dali svoj doprinos humanitarnoj akciji u Užicu.
Svaka uspešno završena akcija je motiv za dalje humanitarne aktivnosti „OD SRCA“ .

OD SRCA Obrenovcu

Humanitarno udruženje zaposlenih u „Telekom Srbija“ a.d. „OD SRCA“ organizovalo je da se dostavi veća količina flaširane vode za piće i sendviče angažovanim u vanrednoj situaciji na području opštine Obrenovac.
Članovi Udruženja koordiniranom akcijom dostavili su navedenu pomoć 21.5.2014. na punkt kod hotela U Obrenovcu.

odsrca_back