Mi imamo društvenu odrgovornost, kolektivnu mogućnost i moralnu obavezu da pomognemo.

Školsko dvorište OD SRCA

Zahvaljujući donaciji „Telekoma Srbija“, završeno je uređenje dvorišta O.Š. „1. maj“ u Davidovcu. Okupljeni oko zajedničkog projekta „Školsko dvorište od srca“ Humanitarno udruženje zaposlenih u „Telekom Srbija“ a.d. „OD SRCA“ i prijatelj udruženja gospodin Dejan Đelić obradovali su đake ove seoske škole. Stvaraoci ideje spojili su na jednom mestu staro i novo, drvene telefonske stubove i moderne tehnologije, a sve sa željom da se brine o društvenoj zajednici.    Mali budući korisnici „Telekoma Srbije“ neizmernu sreću pretočili su na papir i svoje crteže poklonili donatorima. Prazno, sivo i neuređeno dvorište humani ljudi pretvorili su ga u veselo igralište obojeno i bojama „Telekoma Srbije“ od srca.

Darujmo Od srca !

 

OD SRCA i BIVODA za Užice

Humanitarno udruženje „Telekoma Srbije“a.d. „OD SRCA“ prikupljenim sredstvima i uz pomoć kompanije iz Bujanovca „Bivoda“ d.o.o.- Rakovac doniralo je veću količinu flaširane vode Užicu u kojem je danima otežano snabdevanje građana vodom.
Predstavnici Udruženja dopremili su vodu dečjem vrtiću „Poletarac“ u Užicu i zaposlenima u „Telekomu Srbija“ Izvršne jedinice Užice u želji da pomognu i daju podršku kroz svoju humanitarnu misiju.
Koordinator IJ Užice izrazio je zahvalnost svima koji su učestvovali u donaciji neophodne vode za piće. Takođe, istakao je da u ovim trenucima je od velikog značaja da zaposleni u „Telekomu Srbija“ znaju da neko brine o njima i kroz ovaj vid aktivnosti.
Humanitarno udruženje „OD SRCA“ ovim se putem iskreno zahvaljuje prijateljima Udruženja kao i direktoru „Bivode“ Dejanu Đeliću koji su dali svoj doprinos humanitarnoj akciji u Užicu.
Svaka uspešno završena akcija je motiv za dalje humanitarne aktivnosti „OD SRCA“ .

 

 

 

OD SRCA Obrenovcu

Humanitarno udruženje zaposlenih u „Telekom Srbija“ a.d. „OD SRCA“ organizovalo je da se dostavi veća količina flaširane vode za piće i sendviče angažovanim u vanrednoj situaciji na području opštine Obrenovac.
Članovi Udruženja koordiniranom akcijom dostavili su navedenu pomoć 21.5.2014. na punkt kod hotela U Obrenovcu.

 

 

odsrca_back